Andorra Wifi

<span style="display:none" />
<span style="display:none" />

Andorra wifi és la xarxa wifi pública d'Andorra Telecom a les principals avingudes comercials d'Andorra la Vella i Escaldes ¿ Engordany.

Aquesta xarxa compta amb dues modalitats de connexió:

  • Connexió bàsica gratuïta: Amb aquesta connexió es poden consultar pàgines web d'Andorra i aplicacions del país i dels comerços adherits. A més, també es pot accedir a Google Business Photos i Google Street View.
  • Connexió a Internet: Amb aquesta connexió es pot utilitzar i consultar qualsevol aplicació i lloc web de la xarxa, incloses les aplicacions de missatgeria instantània (WhatsApp, Line i WeChat) i les de veu IP (Skype i Facetime).

 

Les opcions de compra són les següents:

 

 
 
 
 

 

Com comprar connexió a Internet?

 

  • Mitjançant targeta de crèdit: Un cop registrat a la xarxa Andorra wifi, obrint el navegador i seleccionant el forfet que es desitgi en el nostre portal.
  • Mitjançant targeta de recàrrega: Es poden comprar targetes de recàrrega en qualsevol dels nostres punts de venda autoritzats (identificats amb el logotip de la xarxa en l'aparador). Un cop adquirida la targeta i registrat a la xarxa Andorrawifi, seleccionar l'opció "Ja tinc codi de connexió" en el nostre portal.

Es poden comprar targetes de connexió al següents punts de venda autoritzats.