E-Suite

Pack Locals Públics
Pack Locals Públics

El servei Co-location E-suite està pensat per a les empreses que, tot i tenir experiència en la gestió d'una plataforma tecnològica (Hardware i Software), prefereixen allotjar els seus servidors dins una infraestructura amb nivells alts de seguretat, control i comunicacions, evitant així la inversió que suposa crear el seu propi centre de dades.

El servei Co-location E-suite ofereix al client un espai físic condicionat dins el Data Center d'Andorra Telecom sense perdre el control dels seus equips. El client continuarà mantenint l'administració i configuració de la seva plataforma però amb menys recursos i gaudirà de temps mínims de descàrrega i transaccions al utilitzar els serveis de dades d'Andorra Telecom.

Les E-suite's són une sales privades per a cada client, separades per unes mampares de ferro. El client pot llogar una sala de 6 metres quadrats o més gran, en funció de la disponibilitat.

Dins d'aquestes sales, el client podrà instal·lar els seus propis equips (racks, servidors, robots de backup, AS400 o altres plataformes tecnològiques de la seva propietat).

Per a més informació, consulteu amb el vostre agent comercial.

Més informació