Màxima garantia de seguretat

 
 

Pots estar tranquil. Les solucions són virtuals, però els equips estan al Principat d'Andorra, el que garanteix la seguretat jurídica de la Llei qualificada de protecció de dades (LQPD).

RECUPERACIÓ DE DADES (DISASTER RECOVERY)

Som Cloud treballa amb vàries solucions de recuperació de dades en cas de desastre (disaster recovery) per assegurar que, en cas de fallada, puguis recuperar la teva informació en el mínim temps i en la seva totalitat.  
 
El nostre equip d'enginyers de prevenda t'ajudarà a dissenyar la solució global de continuïtat de negoci (business continuity) que cobreixi les expectatives de la teva organització.
 
CÒPIA DE SEGURETAT (BACKUP)
 
Sabem que les teves dades són vitals per al teu negoci, per això t'oferim solucions de salvaguarda de dades per poder restaurar-les quan ho necessitis, sense perdre temps fent còpies de seguretat.
 
TALLAFOC
 
Gestionat per Andorra Telecom, el nostre tallafoc et proporciona un nivell de protecció excepcional contra potencials atacs sobre les teves aplicacions.
 
T'oferim diferents opcions:
  • Tallafoc virtual bàsic 
  • Tallafoc virtual avançat
  • Tallafoc físic o dedicat

MONITORATGE 

Un equip de professionals vetlla pel teu servei les 24 hores del dia, monitorant la teva solució en núvol en tot moment!