Notes de premsa

Comunicats de premsa
Comunicats de premsa

27/11/2016 18:00
Dues noves escoles se sumen a la Micro First Lego League Andorra Telecom

La competició de robòtica, que se celebrarà el 17 de desembre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, aplega 8 equips de cinc centres educatius.

Andorra la Vella, 30 de novembre del 2016

La First Lego League (FLL), la competició de robòtica en què competeixen 250.000 escolars de 80 països, escalfa motors. La prova andorrana, que se celebrarà el 17 de desembre vinent al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, ja ha tancat les inscripcions.

Dues noves escoles, amb un equip cadascuna, s'uneixen a la competició. Es tracta dels col·legis Sagrada Família i Janer, que se sumen als sis equips de les escoles de Segona Ensenyança de l'Escola Andorrana de Santa Coloma, Encamp i Ordino.

Els tres primers classificats de la MFLL obtindran una plaça en el torneig classificatori, que se celebrarà el 17 de febrer a Vic. D'aquesta prova en sortiran els representants a la final espanyola, que, alhora, donarà accés a la gran final mundial, que tindrà lloc del 26 al 29 d'abril a la ciutat de Saint Louis (Estats Units).

L'edició d'aquest any porta per títol Animal Allies i proposa reptes relacionats amb el món animal en el projecte científic. Els participants a més hauran de construir i programar un robot autònom per a la realització de missions específiques utilitzant la tecnologia de Lego Mindstorms.

El patrocini d'Andorra Telecom a la Micro First Lego League s'emmarca en el suport de l'operadora de telecomunicacions als projectes pedagògics relacionats amb la formació en tecnologia i innovació. La competició està organitzada per ANDORobots i compta amb el suport del Govern d'Andorra.

Des d'Andorra Telecom s' ha mostrat la satisfacció pel creixement de la Micro First Lego League a nous centres educatius, un fet que evidencia el pes que va adquirint la robòtica com a matèria pedagògica i els valors que aquestes competicions transmeten entre els escolars. Igualment, s'ha animat al públic a presenciar en viu el desenvolupament d'una prova de gran interès. El Centre de Congressos obrirà les portes a les 17 hores i a les 19 hores tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis.

Accés Client
Accés Client

Has oblidat el mot clau? Has oblidat el nom usuari?
No ets client d'Andorra Telecom?

Producte Estrella
Producte Estrella

Intro
El temps i les necessitats en mobilitat canvien : avui tothom vol poder comunicar-se amb tota llibertat i sense preocupacions, poder trucar, enviar SMS i navegar per Internet des de qualsevol indret d'Andorra. Per a