Notes de premsa

Comunicats de premsa
Comunicats de premsa

23/01/2017 11:00
Andorra Telecom impulsa el congrés internacional de seguretat de la informació #Conand

Andorra la Vella, 23 de gener del 2017

 

Andorra la Vella acollirà els pròxims dia 3 i 4 de febrer el primer congrés internacional #Conand destinat a promoure i estimular l'intercanvi de coneixements en matèria de seguretat. Una quinzena de ponents especialistes en ciberseguretat protagonitzaran les ponències centrades en tres àrees d'interès: legal, bancària i informàtica forense.

 

Aquesta gran cita està adreçada a perfils molt amplis de públic: empresaris i professionals experts de seguretat en les TIC, professionals del món del dret i membres de la justícia, agents especialitzats de la policia, directius del sector bancari o famílies.

 

#Conand està impulsat per un grup de professionals del món de la seguretat de la informació i Andorra Telecom. El comitè organitzador està integrat per: Nicolàs Castellano, Àlex Estalés, Annabel López, Cèsar Marquina, David Julián i Josep Rua.

 

El caràcter divulgatiu d'aquest congrés queda refoçat per la gratuïtat de l'assistència, que s'ha de formalitzar a través del web www.conand.ad. En aquests moments, ja hi ha inscrits un total de 120participants. També s'ha volgut comptar amb xerrades i tallers d'educació destinats a pares, adolescents i nens sobre l'ús responsable i segur d'Internet.

 

El congrés s'inaugurarà el divendres, dia 3 de febrer, a les 9 hores del matí. La totalitat deles conferències tindran lloc al centre de congressos d'Andorra la Vella amb sessions de matí i tarda.

 

El suport d'Andorra Telecom a aquest esdeveniment s'emmarca en la política de divulgació de la ciberseguretat, tant entre les empreses com en les famílies. Aquesta política s'ha vist reforçada per la signatura del conveni amb l'associació internacional sense ànim de lucre ISACA, dedicada a la divulgació, formació i certificació en seguretat de la informació, el passat 24 de novembre.

Accés Client
Accés Client

Has oblidat el mot clau? Has oblidat el nom usuari?
No ets client d'Andorra Telecom?

Producte Estrella
Producte Estrella

Intro
El temps i les necessitats en mobilitat canvien : avui tothom vol poder comunicar-se amb tota llibertat i sense preocupacions, poder trucar, enviar SMS i navegar per Internet des de qualsevol indret d'Andorra. Per a