Notes de premsa

Comunicats de premsa
Comunicats de premsa

26/03/2017 12:00
Trobada entre els jugadors del MoraBanc Andorra i els usuaris de la residència l'Albó

El club i Andorra Telecom homenatgen el grup de  fidels seguidors amb discapacitat intel·lectual
amb un acte, amb partit inclòs, al poliesportiu d'Andorra

 

Andorra la Vella,  26 d'abril del 2017

 

La plantilla del MoraBanc Andorra ha participat aquest dimecres en un minipartit de bàsquet amb  diversos seguidors amb discapacitat intel·lectual de la residència l'Albó, de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Es tracta d'un grup de fidels entusiastes que assisteixen als partits al poliesportiu d'Andorra, gràcies a les 14 entrades cedides per Andorra Telecom.

 

Aquesta activitat ha estat coorganitzada pel club i per Andorra Telecom, patrocinador de l'entitat esportiva. L'operadora detelecomunicacions té signat un conveni de col·laboració amb l'Escola de Meritxell del febrer del 2016, que oficialitzava la llarga col·laboració entre les dues entitats.

 

Els jugadors del MoraBanc Andorra s'han bolcat en la cita lluitnt les seves habilitats amb la pilota en un partit al més pur estil "globetrotters" que ha fet les delícies dels usuaris de la residència. Igualment han regalat una pilota signada per tota la plantilla com a record de la trobada.

 

Aquesta acció s'emmarca en la política de Responsabilitat Social Corporativa de l'operadora de  telecomunicacions.

Accés Client
Accés Client

Has oblidat el mot clau? Has oblidat el nom usuari?
No ets client d'Andorra Telecom?

Producte Estrella
Producte Estrella

Intro
El temps i les necessitats en mobilitat canvien : avui tothom vol poder comunicar-se amb tota llibertat i sense preocupacions, poder trucar, enviar SMS i navegar per Internet des de qualsevol indret d'Andorra. Per a