Ruta de navegación

GENERAL - FOOTER - ALRES CONDICIONS - SORTEIG IPHONE

SORTEIG IPHONE

Andorra Telecom realitzarà un sorteig d’un iPhone X entre totes les persones que hagin respost a l’enquesta de millora de l’oferta de fibra que ha de servir per millorar l’oferta de paquets de fibra que ofereix Andorra Telecom. 

El sorteig es farà un cop finalitzada l’enquesta. Per realitzar l’enquesta, el client rebrà un SMS amb un link cap a les preguntes que ha de respondre. Per poder optar a entrar al sorteig, el client ha de respondre totes les preguntes dins del període establert. L’enquesta s’enviarà el 12 de març del 2018 i es podrà respondre fins el dia 6 d'abril del 2018.  Amb totes les respostes rebudes es farà un sorteig aleatori.

Per a poder participar en aquest concurs, caldrà que els participants acceptin les presents condicions legals.

Bases legals:

 1. 1. Organitzador:
 

Andorra Telecom. C/ Mn. Lluís Pujol, 8-14 - Edifici Nexus. AD500 Santa Coloma - Principat d'Andorra. Tel. 875000

 
 1. Característiques del concurs.
 
 • Data del sorteig: 17 d’Abril del 2018
 • Lloc: Andorra la Vella, oficines Andorra Telecom.
 • Concurs gratuït.
 • Modalitat del concurs: Sorteig aleatori entre totes les persones que responguin a la totalitat de l’enquesta durant les dates establertes.
 • Premi: 1 iPhone X de 64GB
 
 1. Regles i condicions per a participar.
 
 • Ser client d’Andorra Telecom en el moment en que el concurs es faci efectiu.
 • Respondre la totalitat de les preguntes de l’enquesta durant les dates establertes.
 • Ser majors de 18 anys.
 • El regal s’haurà de recollir a l’agència comercial d’Andorra Telecom. Es tindrà un termini d’un mes per recollir-lo, desprès d’haver anunciat que ha estat guanyador. En cas de no comparèixer a la recollida del premi durant aquest període, aquest quedarà anul·lat i es precedirà a repetir el sorteig.
 • En cap cas el premi podrà ser bescanviat pel seu import en efectiu.
 • Queden exclosos dels sorteig els treballadors d’Andorra Telecom, així com els seus familiars de primer grau (pares, fills i germans).
 
 1. Penalitzacions en cas d’incompliment.
 

En el cas que Andorra Telecom detecti que el participant ha realitzat qualsevol tipus de frau en relació al sorteig, aquest quedarà immediatament desqualificat.

Andorra Telecom en tant que organitzador, declina qualsevol tipus responsabilitat que es pogués exigir en el cas d’incompliment per part dels participants.

 
 1. Cessió del dret d’imatge.
 

El guanyador i/o participants dels sortejos d’Andorra Telecom acceptant les presents condicions, cedeixen el seu dret d’imatge pel que fa a aquelles imatges que Andorra Telecom pugui publicar relatives al sorteig.

 1. Reserves.
 

Donat el caràcter gratuït del present sorteig, Andorra Telecom es reserva el dret de prorrogar o suspendre el sorteig (força major).

 1. Dades de Caràcter Personal.
 

De conformitat amb la Llei 15/2003 de 18 de desembre, qualificada de dades personals, les dades personals facilitades mitjançant els formularis d’enregistrament per a esdevenir participant de sortejos d’Andorra Telecom, quedaran registrades en un fitxer automatitzat anomenat “Clients potencials” del que és responsable Andorra Telecom.

Les dades facilitades pel participant podran ser utilitzades per a l’enviament d’ofertes personalitzades, així com per a altres finalitats comercials.

En qualsevol moment el participant podrà exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació adreçant una sol·licitud al correu electrònic protecciodades@andorratelecom.ad, o bé al Servei de Telecomunicacions d’ Andorra – Coordinador de LQPD, C/ Mn. Lluís Pujol, 8-14 - AD500 Santa Coloma - Principat d'Andorra.

 
 1. Fur i Jurisdicció
 

Per a tots els dubtes i qüestions a que pugui donar lloc l’aplicació, interpretació o execució de les presents condicions, les parts es sotmeten formalment i expressa, a la jurisdicció exclusiva dels Tribunals Andorrans, que resoldran d’acord amb el dret vigent al Principat d’Andorra.