Ruta de navegació

PARTICULARS - SOM TELEFONIA MOBIL - FORFETS MOBILAND 99

FORFET MOBILAND

La tarifa per als qui ho volen tot inclòs

Forfet

99

103,46/mes IGI inclòs


Tarifa plana

en trucades nacionals

20 GB

(fins a 10GB a la Unió Europea i als Estats Units)

Tarifa plana

en trucades internacionals a tota Europa i Amèrica del Nord, així com en trucades en itinerància (tant efectuades com rebudes des de la Unió Europea i els Estats Units).

Tarifa plana

SMS a destinacions nacionals i internacionals Grup 1

La tarifa plana equival a 3.000 minuts o 1.000 SMS a 150 destinacions diferents cada mes.


Tots els minuts inclosos es descompten per segon i, un cop exhaurits, es comptabilitzen per primer minut sencer i, després, per segon. Els MB es descompten per fraccions indivisibles d’1 KB.

Les trucades i els SMS a números amb tarifa especial (70x, 80x, 90x, etc.) o premium no estan inclosos i es cobren segons les tarifes esmentades en cada cas.

Característiques

Alta

Donar-te d’alta a Mobiland et costarà 15,68 € (IGI inclòs). En cas de passar de modalitat de prepagament a forfet Mobiland, l’alta és gratuïta.

Minuts nacionals

Els minuts nacionals inclosos són cap a destinacions fixes i mòbils.

Minuts internacionals

Els minuts internacionals inclosos són cap a destinacions d’Europa i Amèrica del Nord.
Per seguir trucant a l’estranger, consulta les tarifes internacionals.

Navega amb 4G

Si el teu telèfon és compatible amb 4G, pots navegar durant  GB a alta velocitat. Un cop exhaurits, navegaràs a velocitat reduïda (32 kbps) fins a final de mes.

Números de tarifa especial o premium

Les trucades i els SMS a números amb tarifa especial o premium no estan inclosos i es cobren segons les tarifes esmentades en cada cas.

Itinerància

Dels 20 GB inclosos en el forfet, gaudeix de 10 GB entre la Unió Europea, els Estats Units d’Amèrica i Andorra. Per treure’n el màxim profit, configura’t l’APN «internet» trucant al 115. Si els GB s’exhaureixen a països de la Unió Europea o als Estats Units (Zona 1), seguiràs navegant a la mateixa velocitat per 0,05 €/MB.
També podràs efectuar trucades des de països de la Unió Europea i els Estats Units cap a destinacions d’aquests països i Andorra. En cas de rebre una trucada, la seva durada també es descomptarà dels minuts que t’inclou aquest forfet.
Abans de sortir d’Andorra, consulta totes les tarifes d’itinerància. Aquestes tarifes s’aplicaran en cas d’efectuar qualsevol comunicació no inclosa o excedida dins aquest forfet.

Controla el teu consum

Consulta el consum del mes en curs des de l’app d’Andorra Telecom.

Gaudeix de l’Òptima

Si tens un paquet de fibra de 69, podràs gaudir d’un 20 % sobre l’abonament del teu forfet Mobiland 99.

Llistat de països inclosos en itinerància

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estats Units d’Amèrica, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Guernsey, Hongria, Illa de Man, Illes Aland, Illes Fèroe, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Jersey, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República d’Eslovàquia, República Txeca, Romania, San Marino, Suècia, Suïssa, Turquía, el Vaticà i Xipre.

També et pot interessar