Ruta de navegació

Camins de navegació

Forfet Roaming

Forfet Roaming

PARTICULARS - SOM TELEFONIA MOBIL - ALTRES FORFETS - TITOL

Si et mous per Europa i Estats Units, aquest és el teu Forfet.

PARTICULARS - SOM TELEFONIA MÒBIL - Contingut Forfet Roaming

Trucades:

60 minuts en trucades efectuades i rebudes cap a fixes i mòbils d’Andorra i de la zona 1
1,50 €/dia

*Per la resta de països s’aplicaran les tarifes en itinerància vigents.

Internet:

100 MB en tràfic de dades des de la zona 1
1,50 €/dia

PARTICULARS - SOM TELEFONIA MÒBIL - Contingut Roaming

Es tracta d’un Forfet diari amb alta gratuïta i sense abonament associat, només pagues si en fas ús i té una durada d’un dia natural.

Per poder gaudir d’aquest Forfet Roaming cal que ho contractis a l'agència comercial d'Andorra Telecom o trucant al 115 i estiguis associat a un Forfet Mobiland.

Com funciona?

Forfet diari de veu: El Forfet Roaming caduca a les 23:59h del mateix dia que s’activa. En cas d’exhaurir els 60 minuts inclosos, aquest Forfet es renovarà automàticament. Els minuts es descompten per minut sencer i si no efectues ni reps trucades des de la zona 1, el Forfet no s’activarà.

Si el Forfet Mobiland contractat inclou minuts de trucades rebudes en itinerància, els 60 minuts diaris del Forfet Roaming no s’activaran fins que no s’hagin esgotat.

 

Forfet diari de dades: El Forfet Roaming caduca a les 23:59h del mateix dia que s’activa. En cas d’exhaurir els 100 MB inclosos i continuar fent dades, aquest Forfet es renovarà automàticament. Si no consumeixes dades des de la zona 1, el Forfet no s’activarà.

Es rebrà un SMS informatiu quan estiguis a punt d’exhaurir les dades del Forfet Roaming i quan se’t renovin.

Països inclosos a la Zona 1

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Espanya, Estats Units d'Amèrica, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Eslovàquia, Txèquia, Romania, Suècia, Suïssa i Vaticà.