Mobiland Clic!

no-title

Amb la targeta de prepagament mòbil d'Andorra Telecom (Mobiland Clic!), oblida't de quotes, de factures i truca a qui vulguis, tant des d'Andorra com des de l'estranger. Tu decideixes quina despesa vols fer.

TARGETA DE PREPAGAMENT MÒBIL D'ANDORRA PER 30 €! Inclou 30 € de saldo

Pots comprar les targetes de prepagament mòbil Mobiland Clic! a les oficines d'Andorra Telecom de l'avinguda Meritxell, 112, d'Andorra la Vella, a la botiga Connectem de Sant Julià de Lòria o a qualsevol dels nostres distribuïdors autoritzats. Els identificaràs per l'adhesiu de color rosa que tenen a la porta o a la caixa.

Cada targeta Mobiland Clic! inclou un saldo inicial de 30 euros i té un període de validesa de cinc mesos per esgotar aquest crèdit. Podràs fer trucades fins que s'acabi el saldo o fins que passin aquests cinc mesos sense fer-ne cap recàrrega; llavors, el saldo passarà a ser de 0 euros.

Un cop el saldo és de 0 euros, tens vuit mesos per recarregar la targeta. Durant aquest temps, només podràs rebre trucades quan estiguis sota cobertura Mobiland. Si, passats aquests vuit mesos, no has recarregat la targeta, perdràs el número de telèfon.

Forfets de dades per a la Clic!

Disposes de tres forfets de dades:

Per saber el saldo de MB que et queda a la Clic!, has d'enviar un SMS gratuït al 123 (sense text). Si el teu mòbil no deixa enviar SMS sense text, escriu un espai perquè t'ho deixi fer.

Pots connectar-te a Internet amb la nostra targeta de prepagament, tant des del mòbil com des d'una tauleta tàctil o des d'un ordinador, a través de la nostra cobertura mòbil 3G.

Recarrega la teva targeta

Abans de quedar-te a 0 euros de saldo, et recomanem que recarreguis la teva Clic!. D'aquesta manera, allargaràs la vida de la targeta, ja que cada recàrrega té un període de validesa que es va acumulant. Pots triar entre tres imports:

  • 15 euros (2 mesos de validesa).
  • 30 euros (5 mesos de validesa).
  • 60 euros (7 mesos de validesa).

Tens vàries opcions per recarregar:

  • A través dels caixers automàtics autoritzats per Andorra Telecom (Crèdit Andorrà i Andbanc).
  • Des del portal d'Andorra Telecom o de MoraBanc, mitjançant el pagament amb targeta bancària.

Si ets a l'estranger, pots recarregar amb una targeta de recàrrega. Si t'oblides de comprar una targeta de recàrrega abans de marxar d'Andorra, pots recarregar la Clic! des d'Internet aquí.

Més informació: