Alarma amb càmera mòbil: Quines funcionalitats té?

Data de publicació: 28/10/2022

Alarma amb càmera mòbil: Quines funcionalitats té?

Una alarma amb càmera mòbil és una eina innovadora, eficaç i molt pràctica que et pot ajudar a fer que la teva casa sigui més segura. Al llarg dels darrers anys, i amb l'avenç de la tecnologia, són molts els sectors que han anat evolucionant i incorporant noves eines, serveis i sistemes. Un exemple és el sector de la seguretat, que avui dia compta amb diferents tipus de sistemes de vigilància per garantir la seguretat d'un negoci o d'una llar. Comptar amb un d'aquests sistemes suposa importants avantatges, i cada vegada són més les persones que opten per instal·lar algun tipus de dispositiu que els permeti protegir la seva casa o empresa i poder controlar, en qualsevol moment, si hi ha algun imprevist.

Actualment, al mercat hi ha disponibles diferents tipus d'alarmes, càmeres de seguretat i altres sistemes per protegir una llar o un negoci. Un d'aquests sistemes és l'alarma amb càmera mòbil, una eina molt completa que no només funciona com a alarma, sinó que, a més, et permet obtenir imatges, de manera remota, del que està succeint al lloc on aquesta càmera està instal·lada . Tenir l'alarma connectada al telèfon mòbil, i poder visualitzar imatges a través d'aquest, proporciona una gran seguretat i t'ofereix més control sobre el que està succeint a casa teva. És, en definitiva, un sistema molt complet, amb moltes funcionalitats i que ofereix moltíssims avantatges.

Quines són les funcionalitats d'una alarma amb càmera mòbil?

Un sistema d'alarma amb càmera mòbil, generalment, funciona mitjançant diferents eines tecnològiques connectades entre si. Els usuaris tenen una aplicació que els permet, entre altres opcions, controlar diverses zones de les seves cases i visualitzar imatges en temps real. Aquestes són les funcionalitats principals d'una alarma amb càmera mòbil:

  • Permet visualitzar imatges, en temps real, del lloc on està instal·lada la càmera en qüestió. Això és possible gràcies a una aplicació connectada amb l'alarma i que permet gestionar-la de manera molt àgil i pràctica.
  • A més de permetre visualitzar imatges en temps real, també ofereix la possibilitat d' accedir a gravacions anteriors. Aquestes queden emmagatzemades al núvol; per tant, és possible consultar, en qualsevol moment, qualsevol enregistrament de qualsevol altre dia.
  • És possible canviar la ubicació i la posició de la càmera. Això significa que, en diferents moments, podràs col·locar la càmera a diferents llocs. D'aquesta manera, podràs obtenir imatges de diferents zones de casa teva en funció de les teves preferències.
  • Una altra de les principals funcionalitats d'una alarma amb càmera mòbil és el sistema de parla-escolta. Aquest sistema, que és bidireccional, te permetrà connectar-te, a través del teu telèfon mòbil, amb els familiars que es troben al lloc on està instal·lada la càmera en qüestió.
  • És un sistema completament segur, ja que la informació es transmet de manera encriptada. Això significa, per tant, que el sistema no es veurà afectat per ciberatacs.
  • L'aplicació a la qual està connectat el sistema de seguretat no només permet visualitzar vídeos; també ofereix l'opció de connectar o desconnectar l'alarma o accedir a un historial de totes les activitats registrades, entre altres possibilitats.

Els beneficis de comptar amb una alarma connectada al telèfon mòbil

És clar que una alarma amb càmera mòbil ofereix seguretat i tranquil·litat. Però, a més, també suposa molts altres beneficis. Els resumim a continuació:

  • Es tracta d'un sistema de seguretat integral que et permet obtenir informació sobre tot el que està succeint al lloc on la càmera està instal·lada a través del telèfon mòbil.
  • No només pots obtenir imatges en temps real, sinó que una alarma amb càmera mòbil també proporciona accés a registres i informes.
  • A més de l'entrada d'intrusos, també permet detectar avaries en estar fora de casa o de vacances.
  • Com que es tracta d'un sistema amb alarma, té un efecte dissuasiu.
  • En cas de delicte, aquest sistema amb càmera proporciona proves que resulten de gran utilitat a l'hora de dur a terme els tràmits necessaris.
  • És un sistema molt senzill d'utilitzar, intuïtiu i molt complet.
  • En proporcionar les imatges a través del dispositiu mòbil, no serà possible que ningú robi els enregistraments en qüestió.
  • Proporciona videovigilància en directe, per la qual cosa és possible accedir, en qualsevol moment, a imatges del que està passant a casa teva. Per descomptat, això proporciona tranquil·litat i seguretat quant a l'entrada d'intrusos. D'altra banda, també resulta realment útil en cas de tenir nens petits o gent gran a càrrec, ja que permet comprovar si són a casa i com estan. També permet veure si les mascotes estan bé.

Vols conèixer més sobre les darreres novetats en tecnologia? A Connectem, el blog d'Andorra Telecom, trobaràs notícies i curiositats relacionades amb la telefonia, amb Internet i molt més.

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail