Raons per les quals necessites un amplificador wifi

Data de publicació: 23/11/2022

Raons per les quals necessites un amplificador wifi

Hi ha ocasions en què el wifi no arriba a tots els racons de casa o no funciona tan bé com ens agradaria. I això és una cosa que es pot solucionar amb un amplificador wifi. Són diversos els motius pels quals el wifi pot anar lent, i també n'hi ha diversos obstacles que poden afectar la connexió de la xarxa. Un amplificador wifi és un petit aparell, molt pràctic i senzill, que ens pot ajudar a aconseguir una connexió més eficaç i estable des de qualsevol zona de la nostra llar. A continuació, t'expliquem què és exactament aquest dispositiu. També, quins són els beneficis que et pot oferir i quins aspectes has de tenir en compte en el moment d'instal·lar-lo.

Què és un amplificador wifi?

Un amplificador wifi, conegut també com a repetidor wifi, és un aparell que s'utilitza per ampliar la cobertura de la xarxa d'una llar. Es tracta d'una opció molt pràctica i econòmica per millorar la connexió a Internet als racons de casa on no sempre és possible obtenir una bona cobertura. Un repetidor wifi amplia el senyal de la xarxa perquè aquest arribi més lluny. El dispositiu capta els senyals que arriben fins a ell i, posteriorment, els amplia amb les antenes. És, per tant, una mena de pont que “connecta” el router i el dispositiu que està connectat a Internet. Això és perquè millora o estén el senyal wifi perquè sigui possible disposar d'una bona cobertura en utilitzar el dispositiu en qüestió, que pot ser un mòbil, una tauleta, un ordinador…

Generalment, els amplificadors wifi solen tenir associats el mateix nom que la xarxa wifi i la mateixa contrasenya. Solen tenir un disseny senzill i es connecten directament a un endoll. Per poder treure el màxim partit a aquest dispositiu, és important tenir en compte alguns aspectes a l'hora de decidir on col·locar-lo. És recomanable col·locar-lo en un punt intermedi adequat entre el router i la zona on s'utilitzaran els dispositius; és a dir, la zona de casa on volem obtenir un bon senyal. D'altra banda, també és essencial que el lloc on col·loquem l'amplificador wifi obtingui un bon senyal. D'aquesta manera, el dispositiu podrà ampliar aquest senyal de manera correcta i eficaç.

Repetidor wifi: quins beneficis té?

Cada vegada són més les persones que decideixen col·locar un amplificador wifi a casa seva per poder obtenir un millor senyal. I, així, poder dur a terme diferents tasques i activitats diàries, com treballar, revisar el correu electrònic, xatejar o fins i tot mirar pel·lícules i sèries de televisió de manera més pràctica i còmoda. Els principals beneficis de comptar amb un amplificador wifi són els següents:

  • Suposa una important millora de la connexió wifi. És clar que un dels principals beneficis de fer servir un amplificador wifi és que permet obtenir un molt bon senyal des de zones de casa on, abans d'instal·lar aquest dispositiu, aquest senyal no arribava. Això ofereix molts avantatges en el dia a dia, i resulta d'especial utilitat per a aquelles persones que fan teletreball i han d'estar connectades a Internet durant diverses hores al dia.
  • En millorar el senyal que s'obté, un amplificador wifi resulta de gran utilitat per a llocs o situacions en què diverses persones han de connectar-se a Internet alhora.
  • És un dispositiu segur.
  • En cas que, amb el pas del temps, calgui fer reformes a la llar, o en cas que apareguin nous possibles obstacles per a la connexió a Internet, l'amplificador wifi permetrà superar-los i millorar la cobertura.

Wifi Total: la solució d'Andorra Telecom

Cada cas i cada llar és diferent. Per tant, en cas de voler instal·lar un amplificador wifi, és convenient i molt recomanable fer un estudi previ. D'aquesta manera, serà possible valorar quin és el lloc òptim on col·locar aquest dispositiu. I garantir, així, una bona connexió a Internet a tota la llar i una màxima fiabilitat.

La màxima fiabilitat és una de les principals característiques de la solució Wifi Total d'Andorra Telecom. Una solució que et proporciona una cobertura wifi d'alta qualitat al voltant de tota la llar. Això s'aconsegueix mitjançant la instal·lació d'un o diversos repetidors als llocs més adients en funció dels resultats d'un estudi previ realitzat per professionals.

El nostre servei Wifi Total és un equip de darrera generació que funciona de manera molt senzilla i pràctica, i que no requereix cablejat. A més, compta amb múltiples funcions que es poden gestionar de manera àgil a través d'una aplicació al mòbil.

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail