Les millors apps per a complir els teus propòsits d'Any Nou

Data de publicació: 24/01/2024

Les millors apps per a complir els teus propòsits d'Any Nou

Les millors apps per a complir els teus propòsits d’Any Nou

Les apps per a complir els propòsits d’Any Nou són un aliat perfecte per fer realitat el que pensem en moments d’emoció. Ja sabem que el que compta són fets i no paraules…

Apps per a complir els propòsits d’Any Nou (de veritat)

Existeix una gran diversitat d’apps per a diversos moments, un d’ells és la tornada de les vacances i l’altre, l’Any Nou. Solem ser bastant bàsics en els propòsits d’Any Nou, que bàsicament estan relacionats amb formar-nos millor, adquirir hàbits d’exercici, perdre pes i organitzar millor el nostre temps. Aquestes apps per a complir propòsits d’Any Nou et poden ser útils per a aconseguir les teves metes: 

Duolingo, l’app per a aprendre idiomes

Si hi ha una app de referència perquè aprenguis idiomes, aquesta és Duolingo. Avui en dia, disposes de multitud d’opcions per a aprendre un idioma nou, amb cursos estandarditzats que combinen la Intel·ligència Artificial amb noves tècniques pedagògiques. Si tens 15 o 20 minuts al dia i ets constant, és una bona manera d’aprendre un idioma. Ara mateix, aquesta aplicació permet aprendre diversos idiomes en funció de la llengua materna (per exemple, un parlant andorrà podria aprendre 10 idiomes).

Existeixen versions gratuïtes i de pagament, tot i que amb la primera pots realitzar la majoria de les funcions. La diferència principal és que amb la versió de pagament tindràs vides il·limitades i no hauràs de veure anuncis, que de vegades poden avorrir.

Apps per a apps per a complir els propòsits de córrer: C25K Trainer

L’app C25K -5K Running Trainer està concebuda per a adoptar l’hàbit de córrer i, a més, perdre pes de manera sostinguda gràcies a exercicis progressius que van augmentant la dificultat i les distàncies que es recorren. Per això, s’estableix un programa predeterminat que s’ha de complir metòdicament per a assolir els objectius i posar-te en forma.

Cal assenyalar que hi ha una versió gratuïta i un altre de pagament, que ofereix un major nombre de funcionalitats. En els últims temps, aquesta versió de pagament ha anat monopolitzant algunes funcions anteriorment gratuïtes. 

Todoist, la teva agenda per a les coses del dia a dia

Un dels problemes recurrents és el de l’organització del temps. I, tot i que encara hi ha qui utilitza agendes de paper, integrar aquesta informació al dispositiu mòbil és més funcional. L’agenda que tens per defecte al teu mòbil no és suficient? No et preocupis, Todoist és una app ideal per a organitzar millor les teves tasques i compromisos personals. S’inclouen ítems com l’alarma, i una classificació horària perquè no et descuidis res, i pots editar-la quan vulguis. Com que els dies estan degudament classificats, les probabilitats de que et descuidis alguna cosa es redueixen.

Té 30 milions d’usuaris, cosa que ens dona una idea de la seva incidència i possibilitats, tant per a qüestions personals com professionals. La pots descarregar a iOS i Android i, a més, té una versió gratuïta, tot i que algunes funcionalitats avançades són de pagament. 

Asana, un gestor de tasques professional

De vegades s’ha de treballar en equip, i per això els gestors de tasques compleixen amb una funció essencial. Quantes vegades t’has preguntat per què no us organitzeu millor en un projecte? Asana és la solució al respecte, i serveix per controlar que cada part faci correctament la seva funció.

Asana té una versió gratuïta, però la de pagament compta amb diverses funcionalitats. Sigui com sigui, amb el propòsit de treballar millor, pot ser un complement perfecte per a tu. 

Aura, relaxa’t, medita i deixa anar

La pandèmia ens va ensenyar a donar a la salut mental la importància que sempre ha requerit. I és aquí on apps com Aura guanyen protagonisme. Aquesta eina et permet, després d’un qüestionari, l’accés a 13.000 pistes sonores diferents perquè puguis relaxar-te, meditar i, en definitiva, trobar el teu centre. En els temps que corren, tenir aquests espais de pau per a tu és necessari.

Aquesta app està disponible a iOS i Android. Té una versió gratuïta i de pagament, tot i que en principi, els recursos que proporciona la versió gratuïta haurien de ser suficients per a la majoria dels usuaris. 

Google Fit, posa’t en forma i perd pes

L’app Google Fit és una de les més conegudes per a posar-te en forma fent exercici. És de les més antigues, perquè funciona des del 2014, i serveix bàsicament per a monitoritzar la teva activitat física. Vols conèixer el teu historial d’exercicis o de calories cremades? En aquest cas, aquesta eina t’interessa. A més de marcar les distàncies, també serveix per als punts càrdio. 

La versió és gratuïta, concebuda per a utilitzar-se en dispositius Android i iOS. Treballen amb els estàndards de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Associació Americana del Cor, de manera que compten amb una base científica. 

En resum…

Les apps per a complir propòsits et permeten assolir aquelles fites que fins ara percebies com a llunyanes, o irrealitzables per falta de constància o desorientació. A Andorra Telecom et proporcionem connexions a internet wifi perquè, així, puguis consultar quan ho necessitis. ¡Contacta amb nosaltres si en vols saber més!

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail