Internet a la teva segona residència

Data de publicació: 10/01/2022

Internet a la teva segona residència

La connexió a Internet no ha d'estar limitada a la teva residència principal. Aquest article t'explica en què consisteix el servei d'Internet a una segona residència i els seus avantatges.

Les característiques i els avantatges del servei d'Internet a una segona residència

El servei d'Internet per temporada està concebut per a aquelles persones que tenen una segona residència. El que sol passar, en aquests casos, és que s'hi passen temporades o, fins i tot, uns quants mesos, però no la major part de l'any. Per tant, el que és recomanable és contractar la connexió a Internet només per al període de temps en què s'hi estarà.

El problema, abans, era que les connexions s'havien de contractar per tot l'any. I això suposava una despesa ineficient de recursos, tenint en compte que una segona residència només se sol ocupar uns quants mesos. Per tant, aquesta nova solució resol aquest problema, i amb diversos beneficis per al client.

Els avantatges de contractar aquest servei són de diversos tipus i convé que els coneguis amb detall. Cal destacar els següents, que marquen la diferència:

Flexibilitat temporal

La flexibilitat temporal és, precisament, el principal punt a favor d'aquesta solució de connexió. No debades, qui va a una segona residència per temporades no està interessat en una connexió a llarg termini. En aquest context, s'ofereix la possibilitat de contractar la connexió per un període d'1 a 12 mesos. Això suposa que serveix no només per a vacances, sinó també per a qui vol passar temporades llargues, un any sabàtic o s'està plantejant fer de la segona residència un lloc fix.

Encara que estigui concebuda com una solució temporal, aquest tipus de connexió pot servir durant un període d'impasse. Per tant, val la pena tenir-la com a possibilitat per utilitzar.

Contractació de velocitats de connexió diferents

Aquest servei ofereix una possibilitat interessant, que és la de contractar dues velocitats de connexió diferents. Per exemple, si per a tu la velocitat no és el més important, pots optar per una connexió de 300 Mbps. En canvi, si per a tu el més rellevant és la velocitat i les possibilitats que se'n deriven, tens la possibilitat de la connexió de 700 Mbps. I, per descomptat, tens la possibilitat de canviar d'una opció a una altra segons el que necessitis.

Aquest aspecte és rellevant perquè, de vegades, hi ha qui vol adaptar la connexió a un ús lúdic o professional, i això pot influir en la velocitat seleccionada; igualment, també hi influirà el nombre de persones que utilitzin la connexió.

Avís anticipat de l'extinció del servei

L'avís anticipat de l'extinció del servei és una de les qüestions clau, sobretot si el vols estendre. Cal assenyalar que, per defecte, t'avisarem amb 15 dies d'antelació abans de decidir-te. En cas que vulguis perllongar el servei, pots fer-ho sense haver de pagar la quota de 30 euros d'alta ni perdre la connexió. Per tant, aquesta és una manera de guanyar en flexibilitat i ampliar el ventall d'opcions.

Moltes vegades, per una distracció, pots quedar-te sense connexió, i d'aquesta manera evitaràs el problema. L'avís anticipat també serveix perquè puguis fer canvis sobre la marxa si has tingut algun imprevist que t'hi fa estar més temps.

Possibilitat de contractar el servei des de casa

La possibilitat de contractar el servei des de la teva segona residència és un altre dels aspectes que et farà guanyar en comoditat. Només cal que et posis en contacte amb l'empresa i que els facilitis les dades, sense necessitat de traslladar-te a cap oficina física. A més, t'estalviaràs 5 euros per fer la gestió, cosa que sempre és interessant.

Avui ja no t'has de prendre la pena ni perdre el temps per contractar el servei; ho tens a l'abast d'una trucada de telèfon. Això és especialment interessant perquè som conscients que el temps és or.

El servei té les mateixes prestacions que una connexió a temps complet

És fonamental assenyalar que una connexió de segona residència no té menys prestacions que les solucions modulars habituals. Val la pena combatre aquest mite perquè no té cap relació amb la realitat. Per tant, podràs gaudir de la connectivitat wifi al mateix nombre de dispositius que amb una connexió per a tot l'any, si així ho desitges.

El concepte principal que has de tenir clar, en aquests casos, és que la contractació s'adapta a les teves necessitats. A més, el que fas aquí és contractar l'equivalent a una solució de contracte però per un temps determinat.

Conclusió

L'ús d'Internet a una segona residència és possible sense haver de contractar una tarifa anual. A Andorra Telecom comptem amb diverses opcions específiques en telefonia mòbil i Internet que et poden resultar útils. Contacta amb nosaltres!

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail