Els millors jocs de rol online per a PC

Data de publicació: 01/03/2023

Els millors jocs de rol online per a PC

Els  jocs de rol online són una opció d’entreteniment per als amants d’aquest gènere. T'indiquem quina és la llista de les millors referències del mercat.

El Top 5 dels millors jocs de rol online  per al teu PC

Els Role Playing Games permeten viure una experiència d'ús, assumint un determinat rol en el qual s’han de superar missions i reptes.

A Andorra Telecom promovem l’entreteniment digital de manera responsable, i per això som patrocinadors de l’ACA eSports. Animem, doncs, a gaudir dels videojocs de manera sana i utilitzant les pantalles el temps que correspongui. 

Tradicionalment, els RPG es comercialitzaven en format físic, però gràcies al desenvolupament de les videoconsoles en els anys 1990 i, posteriorment, del mode multijugador al PC a partir de la dècada dels 2000, han aparegut noves possibilitats. Per tant, jugar al rol des del teu ordinador amb altres persones és habitual.

Aquesta llista t’indica les principals opcions que existeixen al mercat, des de jocs nous a sagues amb unes quantes dècades d’antiguitat. Continua llegint...

1. 'The Elder Scrolls Online'

The Elder Scrolls Online és un joc que molta gent esperava, sobretot per poder explorar Tamriel acompanyats de les seves amistats. En aquest, com a jugador, podràs començar un viatge apassionant per les terres d'un lloc màgic que creix constantment gràcies a actualitzacions i DLC.

Per gaudir-lo, només hauràs de triar quina mena de personatge vols ser i utilitzar els teus encanteris i armes per avançar en la teva aventura, a més de pagar una subscripció. També podràs tenir batalles tant en món obert com en llocs específics per a ells, els Camps de batalla, enfrontant-te a nombrosos adversaris.

I encara que el món de The Elder Scrolls és enorme, no tindràs cap problema en començar per aquest, ja que se'l considera una preqüela i tota la seva història succeeix uns mil anys abans de la cinquena entrega.

2. 'World of Warcraft'

És inevitable no esmentar el World of Warcraft, o WOW, com se'l coneix a tot el món. És un videojoc de rol massiu que no para de sumar usuaris i que tampoc deixa actualitzar-se. En aquest joc podràs crear un avatar i explorar un món obert, a més de combatre contra monstres i altres usuaris, fer missions i interactuar amb PNJ. Segons vagis pujant de nivell, aconseguiràs un equipament millor.

El mapa és molt extens i compta amb cinc dimensions, les quals podràs recórrer amb qualsevol de les 13 races a triar. Has de tenir en compte que, depenent de quin escolliu, seràs part de l'Aliança o de l'Horda. Si vols un lloc on perdre's durant hores i fer noves amistats, aquest és el teu joc.

3. 'Black Desert Online'

Black Desert Online és un joc de rol en línia que pot arribar a aclaparar-te al principi, però que si li dones una oportunitat no et deixarà indiferent. Hi ha molts conceptes per assimilar, des del comerç, a la pujada d'armes i armadures, els materials, les professions i les missions, entre d'altres. Per això és recomanable començar a poc a poc per assaborir cada aspecte.

Com els altres jocs, també té un món obert on hi podràs conèixer molta gent. Tindràs la possibilitat d'unir-te a algun gremi o grup de persones, encara que també podràs jugar sol si és el que et ve de gust. I una bona notícia és que, malgrat els seus gràfics impressionants, no necessites un PC potent per poder gaudir de la qualitat gràfica. Això sí, aquí no trobaràs masmorres, sino que el que hi ha per lluitar seran batalles al llarg del territori.

4. 'Star Wars The Old Republic'

Si t’agrada Star Wars i estàs desitjant formar part del seu univers, no et pots perdre Star Wars The Old Republic. No podem no incloure’l entre els millors jocs de rol en línia. 

Un dels seus atractius és que explora una part de l’univers de la saga que no s’ha vist a les pel·lícules, de manera que la història és completament nova per al jugador.

Mentre jugues, podràs veure cinemàtiques molt cuidades, cosa que juntament amb la seva banda sonora fa que sigui un joc emocionant per a qualsevol fan de la saga. Si bé al principi et pot resultar simple, t'animem que segueixis avançant en el joc perquè cada cop és més espectacular. Seràs de la República o prefereixes unir-te als Sith?

5. 'Genshin impact'

Una opinió que es repeteix molt quan es parla de Genshin Impact és que es nota l'efecte que hi ha després darrere la creació d’aquest joc, sobretot en el disseny dels personatges. Tot i que la història principal és tancada, podràs explorar un món apassionant amb una banda sonora que no podràs oblidar.

Compta amb un sistema de combat lleugerament diferent del que ja trobàvem a Honkai Impact, encara que hi ha algunes mecàniques que es mantenen. I abans d'enfrontar-te a algú, has de tenir en compte que és molt important crear una bona build per poder derrotar a l'enemic.

I encara que hi ha masmorres i batalles contra els caps, també podràs aprofundir en altres activitats com la cuina, l'alquímia o la forja. Potser el seu multijugador no és tan ampli com altres, però tot i així segueix sent un bon joc de rol en línia per gaudir amb els teus amics.

En resum

Els jocs de rol online tenen diverses possibilitats, trames i modalitats, segons el que desitgis. A Andorra Telecom comptem amb serveis d’internet d’alta velocitat i amb la latència adequada perquè juguis sense interrupcions. Truca’ns per saber-ne més!

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail