Les 5 millors aplicacions per buscar hotels

Data de publicació: 15/09/2021

Les 5 millors aplicacions per buscar hotels

Es preveu que a finals del segle XXI l’acceleració tecnològica s’haurà disparat tant, que els avenços realitzats no es correspondran amb un període de cent anys, com hauria de ser, sinó amb vint mil anys. Alguns pensen que aquesta mena d’evolució ens fa molt dependents de la tecnologia, però a Andorra Telecom creiem ben bé el contrari.

Recordes el temps en què havies d’anar fins a les agències de viatge o fins a les estacions per reservar els bitllets de tren, avió o bus? I de quan havies de confiar en el criteri del teu agent de viatges per triar un hotel? Les inacabables trucades telefòniques per confirmar si queden habitacions lliures? Doncs, ha estat precisament la tecnologia qui ens ha portat a un nivell superior. Per això et recopilem, en aquest post, les millors aplicacions per a buscar hotels.

Criteris més comuns a l’hora de buscar hotel

Aquest article és un petit homenatge a la independència que qualsevol de nosaltres té avui a l'hora de planejar els seus viatges i també és una guia per treure el partit més gran a les aplicacions per buscar hotels i estalviar temps. T'animem a que facis una llista amb allò que necessites per a la teva estada, independentment de l’app que decideixis fer servir.

  • El pressupost
  • L’estil d’hotel
  • La seva ubicació
  • Si prefereixes que sigui un hotel només per a adults
  • Si busques un tot inclòs
  • Els serveis de l’hotel

Un cop has pres nota de totes aquestes preferències i hagis establert un marge de flexibilitat, troba el teu allotjament en una d’aquestes aplicacions per a buscar hotels. I no t'oblidis de comprovar abans de viatjar que els teus ajustaments de roaming siguin els adequats.

5 aplicacions per a buscar hotels

1.- HotelTonight

De les 5 aplicacions per a buscar hotels que hem seleccionat per a tu, posicionem aquesta en el primer lloc, donat que és una app, sense la seva versió web. Tanmateix comprovaràs que totes són molt útils i completes, senzilles de fer servir, així que l'ordre poc importa.

Què trobaràs a HotelTonight? L’app està pensada per a reservar hotels de manera geolocalitzada i en l’últim minut. El seu avantatge més rellevant és la “geotarifa”, que pot ajustar el preu de l’hotel en funció de la ubicació i el moment específic de la reserva, oferint així descomptes especials al llarg del dia.

HotelTonight és una gran opció si sols organitzar els teus viatges amb una mica de precipitació. De fet no es pot reservar amb més de set dies d’anticipació o bé, superar les cinc nits d’hotel.

2.- Kayak

Si tens experiència buscant viatges, segur que coneixes Kayak i la seva utilitat com a comprador de vols. El que potser no saps és que les funcions de l'aplicació s'han actualitzat i ara també funciona com altres aplicacions per cercar hotels. Inclou la possibilitat de cerca per ubicació, pots afegir allotjaments a un llistat de favorits, compta amb molts filtres i opinions d'usuaris, etc.

El seu tret més característic és el “Heat map”: un mapa que et mostra les zones més populars del destí que hagis triat. Conèixer aquesta informació et permetrà saber si la zona és tranquil·la o sol estar plena de turistes.

3.- Hoteles.com

El funcionament d’Hoteles.com no és gaire diferent de les altres aplicacions per a buscar hotels: tries el destí, apliques els filtres que prefereixes i trobes l’allotjament perfecte.

Allò que diferencia aquesta app de la resta és que té un programa de fidelització: per cada deu reserves completades, pots gaudir d’una nit d’hotel completament gratis. I no és necessari que estiguis atent a les promocions, ja que quan fas servir l’aplicació apareixen les alertes corresponents. A banda de tot això, ofereix codis de descompte exclusius per als usuaris de l’app.

4.- Agoda

Malgrat que Agoda té presència a tot el món, el cert és que aquesta app per a buscar hotels s’ha especialitzat en Àsia i Oceania. Si et sents preparat per a un viatge a l’Orient Llunyà o als antípodes, aquesta és l’app que necessites.

Es tracta d’una de les aplicacions més intuïtives i senzilles de fer servir i també té un programa de fidelització per als seus usuaris. En aquest cas acumules punts cada vegada que fas una reserva i això et fa estalviar en futurs allotjaments.

5.- Booking

Hem deixat Booking.com per al final perquè és la plataforma (i també l’app) més coneguda. Compta amb milions d’usuaris satisfets que et facilitaran la tasca de triar allotjament, gràcies a les seves opinions publicades.

La seva funcionalitat és senzilla, pots filtrar els hotels per destí a partir d’una gran diversitat de criteris, des del preu fins a la distància, passant pels serveis inclosos. Ofereix nombrosos allotjaments que permeten cancel·lar les teves reserves sense cap cost i això representa un avantatge quan no tens confirmades les dates finals del viatge. D’altra banda, pots trobar bons descomptes si reserves directament des de l’app.

Desitgem que aquesta petita guia d’apps per a buscar hotels et sigui útil. Segueix-nos llegint al nostre blog per treure’n el màxim partit al teu mòbil.

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail