Apps que t'ajudaran a millorar la teva qualitat de vida

Data de publicació: 09/03/2022

Apps que t'ajudaran a millorar la teva qualitat de vida

La qualitat de vida millora gràcies a l'ús de determinades aplicacions. Vols saber quines? Continua llegint, ja que aquest article t'interessarà per descobrir noves possibilitats.

El llistat de les 10 apps que poden millorar la teva qualitat de vida

La millora de la qualitat de vida s'aconsegueix en diversos sentits, tant professionalment com personalment. I a ningú se li escapa que la utilització de les telecomunicacions no només apropa distàncies, sinó que també permet controlar fàcilment diferents qüestions.

Cal recordar que, avui dia, un telèfon mòbil és com un petit ordinador portàtil. No en va, la capacitat de GB que té facilita l'emmagatzematge i l'ús ingent de dades. La quantitat de funcionalitats que té són immenses i, gràcies a la descàrrega d'apps, aquestes poden augmentar. En realitat, actualment hi ha moltes apps i és bo que coneguis aquelles que t'ajuden en diferents àmbits.

Aquestes apps són molt útils i cobreixen nombroses necessitats. D'altra banda, cal recordar que aquestes eines es poden fer servir en diferents dispositius, tant Android com iOS.  Pren nota, doncs, de les referències següents:

1. Moneybox

Una administració correcta dels diners que tenim és imprescindible per evitar problemes. I, de vegades, una app que ens ajudi a fer comptes, i els faci ràpid, pot ajudar. Aquest és el cas de Moneybox, que calcula el que necessites per comprar un determinat bé en funció del que tinguis al teu compte d'estalvi. S'hi indica quants diners necessitaràs cada mes i, a més, t'indicarà quant et falta per assolir el teu objectiu. L'app està disponible indistintament per a Android i IOS.

2. AirDroid

La connexió remota del telèfon mòbil des de l'ordinador és una de les qüestions necessàries. Per tant, comptar amb una aplicació que faciliti aquesta qüestió et farà guanyar en versatilitat. La idea és que puguis consultar la informació del teu mòbil fàcilment des del dispositiu fix per no perdre informació. Aquest és el cas de l'app AirDroid, que funciona amb sistemes operatius Android i iOS.

3. Jaadoo

Avui dia, les captures amb la càmera del mòbil són un lloc comú. I no és estrany que, si tens un model potent, tinguis una multitud de fitxers que et costa trobar i ordenar. Doncs bé, això és exactament el que fa Jaadoo; bàsicament, es tracta de reconèixer i organitzar captures de Whatsapp, Twitter, factures o altres documents. D'altra banda, es garanteix la privadesa, ja que cap dada surt del mòbil. Aquesta app serveix indistintament per a mòbils Android i iOS.

4. Aqualert

Beure aigua sovint és important, i tenir-ne un recordatori periòdic, també. L'app Aqualert et dona un toc d'atenció indicant quan has de beure i, a més, calcula quant necessites al dia en funció de la teva edat, alçada i pes. A més, fa un càlcul del que vas bevent al llarg del dia. Aquesta és una bona manera de guanyar en salut i no perdre mai la hidratació, disponible per a Android i iOS

5. Traductor de Google

La traducció instantània és una necessitat per comunicar-se. No ens enganyem: no tot és anglès i, per tant, és bo tenir una app que faciliti la comunicació. Convé recomanar, en aquest cas, Traductor de Google, que s'utilitza per a text, veu o imatges automàticament. I, el que és més rellevant, està disponible per traduir 108 idiomes diferents. Finalment, has de saber que està disponible per a sistemes operatius Android i iOS.

6. Stack

Stack és una altra de les possibilitats existents perquè puguis escanejar documents. No en va, has de tenir en compte que aquesta app et permetrà fer fotos i, així, descarregar la imatge escanejada. Del que es tracta, doncs, és de millorar la qualitat de la imatge. És fàcil utilitzar aquesta eina, disponible a Android i iOS, de manera que t'interessarà tenir-la en compte.

7. Asana

Els gestors de tasques són elements recomanables si el que vols és tenir un ordre i, també, saber l'estat de les tasques. Cal assenyalar que Asana serveix per a empreses, però també per a particulars. En els darrers anys, aquesta app ha guanyat pes perquè s'utilitza no només al mòbil, sinó també a ordinadors de sobretaula. L'app és vàlida tant per a Android com per a iOS.

8. Clockify

Saber quant temps dediquem a cada tasca és convenient per organitzar-nos millor. Moltes vegades, procrastinem o, el que és pitjor, som poc eficients en allò que fem. Per això, és convenient disposar d'una comptabilització exacta. Clockify és una aplicació que t'ajudarà a fer un càlcul realista i exacte. A més, pots utilitzar l'app pràcticament a tots els sistemes operatius. 

9. Easy Menu Planner

La nutrició, avui dia, és imprescindible i se li dona una importància creixent. El que passa és que, de vegades, és difícil fer una planificació intel·ligent. Per exemple, Easy Menu Planner és ideal si el que vols és organitzar els teus menús diaris i les compres que cal fer. Aquesta classificació es pot fer per a cada dia i, a més, per als diferents àpats del dia. Per tant, és una bona opció per dur un estil de vida sa. Aquesta app és útil per a Android i iOS.

10. Google Family Link

L'app Google Family Link és recomanable si el que vols és millorar el teu control parental. Avui dia és habitual que infants i adolescents tinguin accés a Internet al telèfon mòbil i això, evidentment, obliga a controlar els continguts a què tenen accés. Les dues principals característiques és que podràs aplicar filtres segons l'edat i, a més, calcular la ubicació. Aquesta app està disponible a Android, però també a iOS.

Conclusió

L'ús d'apps, avui dia, és especialment útil per solucionar petits problemes i millorar la teva qualitat de vida. Aquestes eines són fàcils de descarregar i utilitzar, de manera que t'ajudaran a fer-te la vida més fàcil. Ara bé, la qualitat de la connexió a Internet ajuda, també, i de manera decisiva. Així, una línia ràpida i amb bona cobertura et permetrà que les apps rendeixin al màxim i compleixin la seva comesa de manera eficient.

A Andorra Telecom t'ajudem a contractar la tarifa més ajustada al que necessites, tant per a particulars com per a empreses. Posa't en contacte amb nosaltres per saber-ne més!

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail