Televisió d’Andorra Telecom: tots els avantatges que t’ofereix

Data de publicació: 07/10/2021

Televisió d’Andorra Telecom: tots els avantatges que t’ofereix

La televisió per fibra òptica d’Andorra Telecom amb continguts de Movistar+ és una opció molt interessant si vols gaudir de continguts audiovisuals de qualitat, variats i exclusius.

Aquests continguts es poden veure a la televisió mitjançant un descodificador i, com a complement, pots utilitzar una app per a veure els canals de Movistar+ en directe i sota demanda. Pots fer servir el comandament que ja ve amb el descodificador o l’app d’Andorra Telecom, per a canviar de canals des del teu telèfon.

L’aplicació: funcionalitat i principals avantatges

Connectar-te a l’aplicació de televisió de Movistar+ és molt senzill: mitjançant internet, pots accedir a tots els serveis del paquet de televisió que hagis contractat. L’únic requisit és que l’app estigui prèviament instal·lada i haver triat el paquet de programació que més s’ajusti a les teves necessitats i les de la teva família. I es que la varietat de continguts disponible garanteix que tots els públics en puguin gaudir, tant adults com nens.

L’aplicació et permet, a la pràctica, accedir a un univers de continguts en fibra òptica amb una velocitat òptima. Un tret important, ja que no hauràs de renunciar a la velocitat quan miris la televisió a través d’internet. A més, tu i els teus podreu veure el vostre programa preferit, pel·lícula o sèrie al mateix temps, ja que és possible connectar dos dispositius simultàniament per tal que cadascun pugui veure el contingut.

Pots accedir als continguts des de l’app en mòbils i tauletes, o bé a la web de Movistar+ amb el teu usuari i contrasenya.

Com pots veure, els beneficis de la plataforma són molts, i val la pena conèixer-los. Existeixen, a més, els següents avantatges quan contractes el servei.

Contingut de Movistar TV

L’app et permet accedir a tots els continguts de Movistar TV, la plataforma de televisió líder del mercat. Això vol dir que podràs veure fins a 80 canals diferents i una gran varietat de pel·lícules, així com les sèries d’èxit. El més important, però, és que gaudiràs d’una actualització constant de continguts amb les novetats principals i els programes originals o exclusius: B.S.O., La Resistencia o Informe+, entre d’altres. Podem dir, sens dubte, que es tracta d’una de les millors opcions d’entreteniment que tens al teu abast.

Canals per a tothom

Els paquets disponibles ofereixen opcions d’entreteniment variades per a qualsevol públic i per a tota la família. Trobaràs, per exemple, canals infantils, sèries, cinema, documentals, música i esports. Hi ha la possibilitat de contractar canals per a adults o per als amants de la música clàssica, amb un pagament addicional. Això vol dir que hi ha opcions per a tots els membres de casa, i que tindreu a la vostra disposició una programació personalitzada.

Retransmissió de grans esdeveniments en directe

Un altre avantatge important és que gaudiràs d’accés als millors esdeveniments. La Gala dels Òscars, programació de Nadal, LaLiga i la Champions, els Jocs Olímpics, la Fórmula 1, la MotoGP, l’NBA, el tenis, el golf… I, per descomptat, les darreres estrenes de sèries i pel·lícules. Fins i tot, algunes estaran disponibles el dia de l’estrena al cinema. En definitiva, si no vols perdre’t cap esdeveniment d’interès sense haver de sortir de casa teva, ja tens l’oportunitat d’aconseguir-ho amb Andorra Telecom, en contractar els paquets específics.

Disponibilitat de totes les opcions com tu vulguis i quan tu vulguis

La disponibilitat de diferents opcions en qualsevol moment és un altre dels avantatges que et dóna el nostre servei de televisió. I quan fem referència a això, no parlem del “quin”, si no que també volem dir del “com” i del “quan”.

Com aconseguim això? Doncs, per exemple, amb l’opció 7 Últims Dies, que et permet accedir als continguts ja emesos que siguin del teu interès, fins i tot amb l’opció d’aturar el directe durant 20 minuts. En segon lloc, hi ha la funcionalitat de registre de continguts, que et permet «enregistrar» fins a 350 hores de contingut que es mantenen durant sis mesos. Finalment, existeix l’opció dels continguts sota demanda, perquè no et perdis les pel·lícules d’estrena, les sèries o els documentals que t’agraden, i en puguis gaudir al millor moment.

En resum, ja no t’hauràs de preocupar per no ser-hi durant l’emissió del teu programa favorit. Gràcies a aquestes funcionalitats, podràs veure la televisió com i quan et vingui de gust.

L’accés als continguts des de qualsevol dispositiu

L’accessibilitat és una altra de les característiques a destacar amb aquest servei. Un cop triïs el paquet de programació que desitgis, podràs accedir al contingut des de qualsevol lloc de la teva llar, des del saló o la teva habitació, i fins i tot si no et trobes a casa. Quan surtis d’Andorra, podràs veure els continguts des de l’app o la web de Movistar+, sempre que estiguis a Europa. Per tant, no estaràs obligat a estar a casa teva per gaudir dels millors continguts de la televisió. A més, podràs descarregar-te el contingut que vulguis (pel·lícules, sèries, etc.) per a mirar fora de casa de manera offline, sense la necessitat d’estar connectat a internet. Una solució ideal per quan ens trobem de vacances.

Com ja t’hem comentat anteriorment, aquest servei permet que tinguis dos dispositius connectats simultàniament. Aquest fet és interessant, per exemple, quan hi ha diferents persones a la llar, perquè no requereix que un dels dos dispositius es desconnecti.

Sense compromís de permanència

Els compromisos de permanència són un dels frens que trobem, de vegades, quan contractem aquests serveis. Bé, en aquest cas no tens aquest problema perquè no hi ha cap compromís de permanència. Podràs configurar el paquet de serveis al teu gust, donant-te d’alta o de baixa quan ho consideris necessari.

Entreteniment de qualitat, garantit

El servei de televisió que oferim a Andorra Telecom és la millor manera de tenir entreteniment personalitzat. No tens excuses per gaudir de continguts de qualitat. El paquet Movistar+ Total Plus és l’opció més completa, però tenim molts paquets que es poden adaptar a les teves necessitats, quan vulguis i durant el temps que vulguis.

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail