5 apps per tornar a la rutina d’una manera menys dolorosa

Data de publicació: 11/10/2023

5 apps per tornar a la rutina d’una manera menys dolorosa

Les apps per tornar a la rutina et poden ajudar de moltes maneres, i hi ha diverses opcions disponibles. Aquí et resumim les millors, així com les seves característiques. 

5 apps per a tornar a la rutina sense deixar-hi la pell

El parèntesi de l’estiu implica, la majoria de vegades, l'abandonament de les rutines; i és que sortim més i tenim una vida una mica més desordenada. Però la tardor suposa una tornada a la normalitat en tots els sentits, i també l’obertura als bons propòsits, ja siguin d'organització, d'alimentació, de descans o d’exercici.

Com podem observar, les possibilitats són variades. En aquest sentit, què millor que tenir una app mòbil que t’ajudi a registrar els teus avenços, i que t’animi a fer el pas? Avui en dia, portem el mòbil a sobre a totes hores, la gran majoria de connexions a internet es fan des d’aquest dispositiu... en definitiva, forma part de la nostra vida. La bona notícia és que hi ha una multitud d’apps per a diferents objectius, gratuïtes o de pagament (alarmes incloses) que t’ajudaran a voler tornar a la rutina i a fer-ho millor. 

Tens dubtes de per on començar? No t'amoïnis, amb aquestes apps per tornar a la rutina et serà molt més fàcil. No te les perdis: 

1. Apps per tornar a la rutina: Avocation

Avocation és una app enfocada a començar nous hàbits o mantenir els que ja tenim. Podràs, per exemple, indicar quines tasques has de fer, planificar les de l’endemà i mesurar els teus progressos. Tot això es complementa amb una interfície acolorida i amigable, amb un toc informal.

L’app està disponible indistintament a Google Play i a Apple Store. Té una versió gratuïta i de pagament, tot i que amb la gratuïta ja hauria de ser suficient pels passos fonamentals. Si bé té un punt de complexitat, és una bona opció si t’agrada l’ordre. 

2. TickTick

TickTick és una app interessant si vols planificar les teves tasques diàries, però prioritzes la simplicitat. Pots planificar tasques i horaris, i amb això millorar els teus objectius. A més, serveix tant per casa com per tasques personals, però també compleix amb la funció de fer quadrants de feina a empreses petites, perquè es pot compartir. Per aquest motiu, és molt útil si es tracta de treballar en projectes. 

TickTick està disponible a Google Play i a App Store. Si vols treballar conjuntament amb diverses persones o en equip, és una eina funcional. El gran inconvenient és que no existeix una versió en castellà, així que si no saps anglès o portuguès brasiler, ho tindràs complicat.

3. Duolingo

Un dels bons propòsits de després de l’estiu sol ser l’aprenentatge d’un idioma nou. És el teu cas? Duolingo pot ser una bona manera d’aconseguir-ho. Funciona a través de petits nivells progressius que et permeten comprovar els teus avenços ràpidament. Té el punt addictiu que t’obliga a millorar una mica cada dia, i encara que no és cap fórmula magistral, sí que et pot servir per a obtenir coneixements nous.

Aquesta app és gratuïta i la pots trobar a Google Play i a l’App Store. Com a companya d’aprenentatge i motivadora, és de les millors que pots trobar per obrir-te a idiomes nous. I, sobretot, és molt útil per aprofitar les estones lliures i fer aprenentatges petits. 

4. Sleep Cycle

Descansar és important, i al setembre potser hem de reajustar els nostres horaris de son. Aquí és on una app com Sleep Cycle et pot ajudar a recuperar la cadència habitual. Com funciona? Bàsicament serveix per analitzar la qualitat del teu son: et diu si és més profund o lleuger segons la teva respiració, si ronques, analitza les millors i pitjors fases del son... A més, incorpora una alarma amb despertar profund. Per tant, t’aniràs acostumant al nou hàbit. 

L’app Sleep Cycle està disponible a Google Play i a App Store. S’ha de dir que hi ha una versió de pagament, tot i que amb el software gratuït ja hauria de ser suficient. Si vols fer una comprovació global dels teus patrons de son, t’interessa. 

5. Centr

L'app Centr té la particularitat de ser la creació d’un actor, Chris Hemsworth, amb l'objectiu de millorar els estàndards de vida de manera global. I, per aquesta raó, toca diversos vessants de la nostra vida, des de l’alimentació a l’exercici, passant per la meditació. En definitiva, busca que estiguis millor física i psicològicament. A més, s’actualitza amb freqüència, incloent-hi consells i contingut nou. 

Aquesta app és intuïtiva, fàcil d’entendre i serveix per a qualsevol mòbil, tant Apple com Android. Té una versió gratuïta, de manera que ja no hi ha excuses per apostar pel teu benestar. 

En conclusió...

Tornar a la rutina és molt més fàcil si recuperes bons hàbits o si adoptes bons costums. Amb aquestes apps ho podràs aconseguir. A Andorra Telecom oferim serveis de connexió mòbil perquè puguis estar connectat en tot moment. Coneix-nos!

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail