Telefonia mòbil

Prepagament

Ets un visitant esporàdic a Andorra o no vols lligams?
Amb la targeta de prepagament t’ho posem fàcil.

Activa l‘eSIM

Opcions de prepagament

Tria la opció que més et convingui i activa-la des de l’app o trucant al 115.

Tarifa M

19/mes

IGI inclòs

Dades nacionals

3 GB

de dades a Andorra.

 

Trucades nacionals

60 minuts

a números fixos i mòbils d’Andorra.

 

Trucades internacionals

-

 

SMS nacionals

0,16/SMS

 

a números mòbils d’Andorra.

 

En cas d'exhaurir alguna de les comunicacions incloses, s'aplicarà la tarifa per ús.

El període de validesa d’aquesta tarifa és de 30 dies a comptar des del moment en què l’actives. Un cop superats els 30 dies, la tarifa es renova automàticament sempre que es disposi de saldo suficient. Aquesta acció es notificarà mitjançant un SMS.

Tarifa S

9/mes

IGI inclòs

Dades nacionals

1 GB

de dades a Andorra.

 

Trucades nacionals

20 minuts

a números fixos i mòbils d’Andorra.

 

Trucades internacionals

-

 

SMS nacionals

0,16/SMS

 

a números mòbils d’Andorra.

 

En cas d'exhaurir alguna de les comunicacions incloses, s'aplicarà la tarifa per ús.

El període de validesa d’aquesta tarifa és de 30 dies a comptar des del moment en què l’actives. Un cop superats els 30 dies, la tarifa es renova automàticament sempre que es disposi de saldo suficient. Aquesta acció es notificarà mitjançant un SMS.

Recàrrega automàtica

Tarifa S o M

 

Si tens la tarifa S o M pots activar la recàrrega automàtica mensual a la Botiga online i oblidar-te de fer-ho manualment. La recàrrega automàtica s'activa segons la última data de renovació i l'import que es recarregarà va en funció de la tarifa contractada.

  

Preguntes freqüents de la telefonia mòbil de prepagament

Pots consultar la teva tarifa de prepagament i la seva validesa a l’app d’Andorra Telecom.

Al web d’Andorra Telecom pots consultar els punts de venda oficials (consulta el mapa per trobar el punt més proper).

Pots carregar el saldo des del nostre web o app, als caixers d’Andbank i Crèdit Andorrà o als punts de venda oficials (consulta el mapa per trobar el punt més proper).

Sí, les dues tarifes de prepagament (S i M) disposen de dades incloses per connectar-te a internet dins d’Andorra.
Si necessites connectar-te en roaming a Europa o Turquia, pots activar el Roaming diari de dades. Si no, pots fer i rebre trucades o connectar-te segons les tarifes de roaming vigents.

Per garantir que no tinguis incidències en la teva connexió, especialment quan ets fora d’Andorra, és recomanable configurar sempre el paràmetre anomenat “APN”. Tingues en compte que la configuració pot canviar depenent de la marca del telèfon i de la versió del sistema operatiu.

Per a dispositius iPhone: ves a Configuració > Dades mòbils > Xarxa de dades mòbils. A l’apartat “Punt d’accés” de dades mòbils introdueix la paraula “internet”. Un cop fet això, és possible que hagis de reiniciar el telèfon.

Per a dispositius Samsung: ves a Ajustaments > Connexions > Xarxes mòbils > Noms del punt d’accés. Afegeix un nou punt d’accés i, a l’apartat “Nom” i “APN”, introdueix la paraula “internet”. Un cop fet això, prem la icona d’opcions (tres puntets) i selecciona “Desar”. Ara només et caldrà activar les dades mòbils a l’apartat “Connexions”. És possible que hagis de reiniciar el mòbil perquè s’activi la configuració.

Per a dispositius Xiaomi: ves a Ajustaments > Targetes SIM i xarxes mòbils (selecciona la SIM d’Andorra Telecom) > APN > APN nou o “+”. A l’apartat “Nom” i “APN”, introdueix la paraula “internet”. Un cop fet això, selecciona “Més” i “Desar”. Ara només et caldrà activar les dades mòbils a l’apartat “Targetes SIM i xarxes mòbils”. És possible que hagis de reiniciar el mòbil perquè s’activi la configuració.

Per a dispositius Wiko: ves a Ajustaments > Connexions sense fil i xarxes > Més > Xarxes mòbils > APN. A l’apartat “Nom” i “APN”, introdueix la paraula “internet”. Un cop fet això, selecciona “Més” i “Desar”. Ara només et caldrà activar les dades mòbils a l’apartat “Targetes SIM i xarxes mòbils”. És possible que hagis de reiniciar el mòbil perquè s’activi la configuració.

Un cop configurat, si segueixes sense el servei de dades mòbils, verifica que no tinguis cap limitació activada trucant al 115. 

Les targetes de telefonia mòbil de prepagament tenen una validesa de 12 mesos a comptar des del moment en què s'ha realitzat la darrera recàrrega.

Un cop transcorreguts aquests 12 mesos, disposes de 2 mesos per tornar a activar la teva targeta. Superats aquests 14 mesos des de la darrera recàrrega, la targeta quedarà invalidada.

Des de fora d'Andorra pots fer i rebre trucades i SMS des dels països següents:

- Alemanya (Vodafone D2)
- Àustria (T-Mobile)
- Espanya (Vodafone, Orange España i Movistar)
- Finlàndia (Elisa)
- França (Orange France i Bouygues Telecom)
- Grècia (Vodafone Panafon)
- Irlanda (Vodafone Ireland)
- Itàlia (Vodafone Omnitel)
- Polònia (T-Mobile)
- Portugal (Vodafone)
- Portugal (Optimus)
- Romania (Vodafone Romania)
- Suècia (Telenor)
- Suïssa (Sunrise)
- Turquia (Vodafone)
- Txèquia (Vodafone)

Si no has rebut el saldo, pots trucar gratuïtament al 115 per verificar l’estat de la recàrrega.

La demanda de més velocitat en la connectivitat incrementa cada dia. El 5G és la tecnologia que dona resposta a aquesta necessitat, oferint als usuaris els avantatges que suposa l'alta velocitat.

 

El valor del 5G és la seva immediatesa, passant d’una latència de 20 mil·lisegons a una de menys de 10 mil·lisegons, amb velocitats teòriques superiors a 1 Gbps.

El 5G es va començar a implementar a Andorra el desembre del 2021, d’una manera progressiva. Des del desembre del 2021 els terminals compatibles de Xiaomi, Huawei, Sony i Oppo ja gaudeixen del 5G.