Centraleta cloud: el servei que necessites per a la teva empresa

Data de publicació: 16/11/2023

Centraleta cloud: el servei que necessites per a la teva empresa

Un servei de centraleta per a empresa és ideal a PIMES per diversos motius. Vols conèixer més detalls sobre les seves característiques i funcionament? Aquí te les descrivim…

Que és una centraleta cloud i per a què serveix

Una centraleta cloud és un servei telefònic que opera al núvol; és a dir, en un entorn no físic. Per a fer-ho possible, s'utilitza un servidor extern que segueix les pautes de la legislació nacional de protecció de dades.

La centraleta no només coordina les trucades, sinó que també serveix per enviar missatges, fer de contact center i com a centre d'organització de reunions. Això sí, cal pensar que en funció de les característiques, poden haver-hi més o menys funcionalitats. Per tot això, és molt recomanable que sàpigues amb quina empresa treballar, i si és fiable. No només pel que fa als serveis; també els costos i les garanties poden ser diferents. 

Quan es tracta d’una PIME, mantenir una centraleta física pot ser molt costós, i aquesta és una alternativa. Precisament per això, els entorns cloud han guanyat protagonisme. 

Els avantatges d’un servei de centraleta per a l’empresa

Utilitzar un servei de centraleta per a empresa cloud té nombrosos avantatges per a les empreses i autònoms. A més, aquestes estructures s'estan actualitzant i incorporant beneficis nous. Destaquem aquests punts: 

1. Menys costos de tota mena

El primer avantatge evident és que una centraleta cloud implica menys costos d’instal·lació perquè no cal una instal·lació física. D'altra banda, també es redueixen exponencialment les probabilitats que hi hagi avaries, i gastaràs menys diners en manteniment. 

Al cap i a la fi, optimitzar i treure el màxim rendiment a cada euro és essencial. I amb aquesta fórmula, pots aconseguir-ho. No ha d’estranyar, doncs, que tingui el seguiment en contractacions que té. 

2. Possibilitat d’atendre a distància

L'opció d'atendre a distància és un altre dels beneficis que estan associats a aquestes infraestructures. Per exemple, perquè no és necessari estar en un punt fix, i es pot dirigir l'activitat des de diferents punts. En una realitat canviant, aquest és un element a favor. 

3. Millor rendiment de la centraleta

El rendiment de la centraleta cloud és millor que en altres casos perquè permet la integració amb altres plataformes per a treure el millor d’aquestes. Estàs treballant a la teva empresa amb Teams o Salesforce? No hi haurà problemes. Tanmateix, això també sincronitza el calendari i l’agenda de contactes, de manera que si cal automatitzar trucades, és més senzill. 

4. Opció de modificar el nombre de línies

Ajustar el nombre de línies és necessari en moltes ocasions. I amb una centraleta cloud, a diferència del que passa a les centraletes físiques, això es pot fer sense grans problemes. De fet, l’únic que cal fer és donar l’ordre de canviar, cosa que ajuda molt i proporciona flexibilitat. 

5. Seguretat contrastada

La seguretat és un element irrenunciable quan es tracta de gestionar dades, i les trucades ho són. Les centraletes cloud estan degudament custodiades, tenen control de l'accés per evitar intrusions en la connexió i compleixen escrupolosament amb la legislació andorrana de Protecció de Dades. D’aquesta manera, no t'hauràs de preocupar per qüestions de traçabilitat de dades; l’empresa ho farà per tu. 

6. Interfície amigable

La interfície amigable és un dels elements que marquen la diferència respecte a altres models. Les persones que gestionin la centraleta o que la consultin han de tenir facilitat d'accés, i és bo que no triguin gaire a aprendre el funcionament. Doncs bé, un valor afegit d’aquesta centraleta per a l’empresa és que la interfície és intuïtiva i amigable.

7. Multifuncionalitat

Per acabar, cal fer referència a la multifuncionalitat, que és una altra de les característiques d’aquest tipus de centraletes. No només serveix per a coordinar trucades, sinó que també les pots enregistrar, analitzar estadístiques, automatitzar comunicacions i també, enviar trucades personalitzades. En definitiva, és una eina de treball integral. 

En conclusió

La centraleta per a empresa cloud és un servei que oferim a Andorra Telecom per a tota classe de companyies per un preu molt accessible. Truca’ns i et donarem més detalls sobre aquest servei i tot el que pot fer per tu. 

Comparteix-lo

facebooktwitterlinkedinwhatsappmail